Home

KBK24

KBK, de officiële afkorting voor Klarenbeek, volgens het spoorboekje. Jarenlang is het dorp Klarenbeek de plaats geweest waar je het kleinste station van Nederland kon vinden. Het bedrijf KBK24 is niet ver van het station gevestigd, aan Hoofdweg 24 om precies te zijn.

Sinds 2015 werkt eigenaresse Joke van Schaik als zelfstandige onder de naam KBK24.

Joke van Schaik:
Ruim 25 jaar heb ik gewerkt voor Minox als consultant. In het begin als officemanager, maar al gauw bleek dat mijn interesse breder was en dat mijn kwaliteiten op een groter vlak konden worden ingezet. Al vanaf de begin jaren ’90 geef ik opleidingen in het Minox-programma en geef ik advies over het inrichten van administraties.

De afgelopen 10 jaar heb ik ook als gebruiker mét Minox gewerkt in het midden- en kleinbedrijf en bij een aantal administratiekantoren. Deze ervaring is zeer waardevol gebleken.

Inmiddels heb ik honderden accountants-/administratiekantoren en bedrijven opgeleid in Minox en geadviseerd over het werken met Minox.

Bij deze individuele trainingen heb ik nooit uit het oog verloren, wat de behoefte was van de cliënt; alles op het gewenste niveau en in het juiste tempo.

Ook voor het opzetten van een standaard rekeningschema, op basis van RGS (ReferentieGrootboekSchema), het koppelen van Minox aan andere softwareprogramma’s en voor het meedenken over een efficiënte manier van het voeren van je administratie kun je bij mij terecht.

advies, begeleiding & opleiding

administratieve dienstverlening

fotografie van o.a. portretten & events